کمبود پلاسما در کشور جدی است/ضرورت فرهنگسازی اهدای پلاسما در کشور

احمد نجفی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه پلاسما درمانی برای بیماران بدحال کرونایی تأثیرات شگرف دارد، اظهار داشت: بسیاری از این بیماران حتی آنهایی که به دستگاه ونتیلاتور وصل بوده‌اند با تزریق پلاسما بهبود یافته‌اند.

وی با بیان اینکه آنتی‌بادی موجود در بدن اهداکنندگان با اهدای پلاسما کاهش نمی‌یابد، ابراز داشت: فردی که اقدام به اهدای پلاسما می‌کند هیچ عوارضی برای او ندارد.

اهدای پلاسما سطح ایمنی بدن را کاهش نمی‌دهد

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه اهداکننده و فرد بیمار باید دارای گروه‌های خونی مشابه باشند، تصریح کرد: بر خلاف نظر عامه فرد اهداکننده به هیچ عنوان سطح ایمنی بدن او کاهش نمی‌یابد.

وی با بیان اینکه فرد اهداکننده قبل از اهدا باید آزمایشات لازم را داده باشد، خاطرنشان کرد: کمبود پلاسما در کشور برای درمان بیماران بدحال کرونایی یک امر جدی است که از هموطنان عزیزی که پیش از این کرونا گرفته و حدود یک ماه از بهبودی آنها گذشته است دعوت می‌کنیم با اهدای پلاسما زمینه ساز نجات جان دیگران باشند.

اهدای هر واحد پلاسما می‌تواند نجات دهنده یک شهروند و یا هموطن ایرانی باشد

نجفی با اشاره به اینکه باید اهدای پلاسما توسط بهبودیافتگان از کرونا در جامعه فرهنگ سازی شود، افزود: اهدای هر واحد پلاسما می‌تواند نجات دهنده یک شهروند و یا هموطن ایرانی باشد و با توجه به نزدیکی به فصل پاییز و لزوم ذخیره پلاسما برای فصول سرد این مهم باید مورد توجه مدیران و مسئولین و همچنین مردم قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

روزنامه اقتصادآینده و پورتال خبری اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید