کد خبر: 245697
۰
۰
نسخه چاپی

صدام قرارداد الجزایر و ترامپ برجام را پاره کرد

به گزارش اقتصادآینده نیوز علی ربیعی ظهر امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری با اهالی رسانه در زاهدان، اظهار داشت: در هفته دفاع مقدس حضور داریم که یاد آور مجاهدت‌های رزمندگان ما در مقابل یکی از سفاک ترین رژیم‌های تاریخ است.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای استان سیستان و بلوچستان افزود: این هفته را به همه یادگاران و خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازان تبریک عرض می‌کنم.

سخنگوی دولت گفت: مطابق فرمایش رهبر معظم انقلاب نقش رو هبری امام راحل و مشارکت همه اقشار مردم در پیروزی ایران در دفاع مقدس محوری بود و امروز هم در جنگ اقتصادی مقابل رژیم آمریکا، هدایت‌های مقام معظم رهبری و همراهی ملت ایران عامل اصلی پیروزی است.

وی عنوان کرد: هر برگی از تاریخ ایران را ورق بزنید مقابله با زور گویی و مقاومت در مقابل متجاوز جزئی از فرهنگ ملت ایران است و هم اکنون نیز ما در مقابل زورگویی‌های رژیم آمریکا ایستادگی می‌کنیم.

سخنگوی دولت ادامه داد: جنگ با صدام تنها جنگ در تاریخ معاصر ایران بود که حتی یک وجب از خاک کشور از دست نرفت.

ربیعی افزود: امروز رژیمی قلدر با شقاوت و وقاحت از رژیم صدام سبقت گرفته است و تاکنون صدماتی گاه بزرگ‌تر از رژیم صدام به ملت ایران وارد کرده اما ما همچون دوران دفاع مقدس ایستادگی می‌کنیم و از هویت ملی و مردم دفاع خواهیم کرد.

صدام قرارداد الجزایر و ترامپ برجام را پاره کرد

وی بیان کرد: آن روز صدام در مقابل دوربین‌ها قرار داد الجزایر را پاره کرد و امروز ترامپ در مقابل دوربین‌ها برجام را پاره می‌کند. آن روز صدام شهرها و روستاها را نابود می‌کرد و امروز ترامپ ما را به نابودی مراکز فرهنگی تهدید می‌کند. آن روز صدام شهرها را زیر بمباران قرار می‌داد و امروز ترامپ با بمب تحریم و ترور اقتصادی سلامت، معیشت و جان مردم را تهدید می‌کند و سلامت روانی مردم را هدف قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: در آن روز برای عقده گشایی از شکست در دفاع مقدس، شهید صیاد شیرازی را ترور کردند و امروز برای عقده گشایی در شکست با داعش سردار سلیمانی را ترور می‌کنند.

وی تاکید کرد: برای مقابله با این تهدیدها اجماع نیاز داریم و اجماع سازی و در کنار هم بودن رمز پیروزی مقابل تحریم هاست.

ربیعی گفت: نتیجه مقاومت در برابر تحریم‌ها همان چیزی بود که در شورای امنیت روی داد و آمریکا در انزوا فرو رفت.

وی گفت: ما همان قدر که ملت مقاومت و ایستادگی در مقابل زورگو هستیم ملت صلح هم هستیم و در ۳۰۰ سال گذشته آغازگر هیچ جنگی نبودیم چون راه و روش ما زیاده خواهی نیست و ملتی صلح طلب هستیم.

امروز هم با عقب راندن آمریکا در جنگ اقتصادی صلح را به منطقه می‌آوریم و در این راستا زورگویان باید به تعهدات قانونی خود باز گردند و دست از قلدری بردارند.

امسال برنامه‌ای برای اربعین وجود ندارد

وی با اشاره به اینکه امسال برنامه‌ای برای اربعین وجود ندارد، افزود: متأسفانه در چند روز اخیر عده‌ای با خبررسانی‌های کاذب موجب تحریک مردم برای حضور در مرزها شدند.

ربیعی با اشاره به نظر رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید در خصوص لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی تصریح کرد: دولت امسال هیچ برنامه‌ای برای راهپیمایی اربعین ندارد.

سخنگوی دولت گفت: امسال با دستور رئیس جمهوری و تلاش‌های وزیر رفاه بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان برای همسان سازی حقوق بازنشستگان اختصاص داده شده است.

افزایش حقوق بازنشستگان

وی ادامه داد: از همین رو بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان برای بازنشستگان کارگری و بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان هم برای بازنشستگان لشکری و کشوری تصویب شده است.

وی با اشاره به اینکه با این افزایش در حال حاضر بازنشستگان لشکری و کشوری ۹۰ درصد ناخالص شاغل هم گروهشان را دریافت می‌کنند، تصریح کرد: با ۲ افزایش اول سال و این همسان سازی حقوق بازنشستگان ۸۴ درصد افزایش یافته است.

سخنگوی دولت بیان کرد: دولت بر این امر واقف است که زندگی بازنشستگان و حقوق بگیران با سختی همراه شده است یکی از سیاست‌های دولت در این شرایط سخت و فشارهای اقتصادی افزایش قدرت خرید است.

وی با اشاره به اینکه امروز روز جهانی صلح است گفت: این روز بیانگر هویت ایرانی است و ما همانطور که ملت دفاع شناخته شدیم ملت صلح و دوستی هم هستیم.

هیچ اختلافی میان همسایگان ما نیست که با دیپلماسی حل نشود

ربیعی بیان کرد: از نگاه ما هیچ اختلافی میان همسایگان ما نیست که با دیپلماسی و گفتگو حل نشود مشروط به اینکه آنها هم به اندازه ما طالب صلح باشند و دچار توهم حذف همسایگان نباشند و از دوستی با دشمنان قسم خورده دست بردارند.

سخنگوی دولت در خصوص واکسن کرونا گفت: تهیه واکسن کرونا در ستاد ملی کرونا از ماه‌های قبل آغاز شده است همچنین در سال گذشته در دنیا ۲۵۰ میلیون واکسن آنفولانزا تولید شده است که پیش بینی می‌شود این رقم در سال جدید به یک میلیارد برسد که می‌تواند تنها بیست درصد جمعیت جهان را پوشش دهد.

وی با اینکه کشورهای همسایه سیستان و بلوچستان با انواع بیماری‌ها مانند سرخک، مالاریا و فلج اطفال مواجه هستند گفت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده و مراعات مردم اثری از این بیماری‌ها در استان‌ها نیست.

ربیعی گفت: در خصوص تولید ماسک با رایزنی‌هایی که با وزارت صمت انجام شده قرار است به سمت تولید ماسک پارچه‌ای قابل شستشو پیش برویم تا هزینه تهیه ماسک برای خانواده‌ها کاهش پیدا کند.

سخنگوی دولت ادامه داد: با توجه به وجود برخی کاستی‌ها در اطلاع‌رسانی‌، پرداخت وام به مشاغل آسیب‌دیده از کرونا تا پایان مهر ماه و پرداخت وام ودیعه مسکن تا پایان دی ماه تمدید شد.

دولت هیچ تصمیمی برای تسعیر بودجه به جز موارد قانونی ندارد

ربیعی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، مبنی بر اینکه برخی اخبار و شنیده‌ها می‌گوید دولت در سال پایانی برای تسویه بدهی‌های خود قصد تسعیر دارایی‌های بانک مرکزی را دارد، گفت: دولت هیچ تصمیمی برای تسعیر بودجه به جز موارد قانونی ندارد و قطعاً هر اقدامی در این زمینه با دریافت مجوز از قانون گذار انجام می‌شود.

وی همچنین به بیان شرایط کشور در خصوص شیوع ویروس کرونا پرداخت و گفت: متأسفانه طبق آخرین برآوردها با کاهش ۲۰ درصدی رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم مواجه هستیم که موجب شده در حال حاضر در موارد ابتلاء به ویروس کرونا در رتبه ۱۳ جهان قرار بگیریم.

سخنگوی دولت با تاکید بر ادامه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور بیان کرد: دولت برای تهیه و همچنین تولید واکسن آنفلوانزا اقدامات بسیار مهمی انجام داده است و در قدم اول مقرر شده این واکسن برای گروه‌های پر خطر از جمله مادران باردار، افراد بالای ۶۵ سال و کودکان ارائه شود.

وی ادامه داد: تلاش‌ها در خصوص تولید و تأمین واکسن کرونا هم ادامه دارد و از طریق سازمان بهداشت جهانی در حال رایزنی برای تأمین آن هستیم.

توسعه زیرساخت‌ها و توانمندسازی دو راهبرد دولت در سیستان و بلوچستان است

وی در ادامه به عقب ماندگی تاریخی استان سیستان و بلوچستان در زمینه ایجاد زیرساخت‌ها اشاره کرد و گفت: نبود زیر ساخت‌های مناسب طی این سال‌ها عامل اصلی کاهش نیافتن فقر و ایجاد نابرابری در این استان استراتژیک شده است از همین رو نگاه دولت تدبیر و امید در قدم اول ایجاد زیرساخت‌ها برای پرش و تغییر وضعیت مردم این منطقه است.

ربیعی با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید دو راهبرد توسعه زیرساخت‌ها و توانمندسازی را در استان سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار داده است، افزود: در ابتدای دولت تدبیر و امید ۱۳۰ عنوان پروژه با بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای سیستان و بلوچستان برنامه ریزی شد که در سایه آن نظر سرمایه گذاران بسیاری به این استان جلب شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموع اعتبارات عمرانی اختصاص یافته به سیستان و بلوچستان از سال ۵۷ تا سال ۹۳ حدود ۹ هزار و ۴۶۸ میلیارد تومان بوده است، تصریح کرد: این در حالی است که اعتبارات عمرانی اختصاص یافته به این استان بین سال‌های ۹۳ تا ۹۸ برابر ۱۳ هزار و ۳۳۱ میلیارد تومان بوده است و به عبارت دیگر بودجه عمرانی آن در ۶ سال دولت‌های یازدهم و دوازدهم ۱.۴ برابر ۳۵ سال پیش از آن بوده است.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه جهش گازرسانی در سیستان و بلوچستان در دولت تدبیر و امید یکی از این موارد است، گفت: در حال حاضر عملیات شبکه‌گذاری و نصب علمک در شهر ایرانشهر به اتمام رسیده و در مجموع، تعداد خانوارهای تحت پوشش شبکه گاز، از سه هزار و ۷۰۴ در پیش از سال ۱۳۹۲ به ۴۸ هزار و ۱۴۲ خانوار در سال ۹۸ رسیده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۳۳ هزار و ۳۰۰ علمک گاز در شهر زاهدان نیز نصب شده است، ادامه داد: همچنین پروژه آبرسانی به ۴۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت سیستان نیز حدود ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و به زودی قابل بهره‌برداری است.

منبع:مهر

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید