کد خبر: 265998
۰
۰
نسخه چاپی

تولید ۳ هزار و ۶۹۰ تن گوشت مرغ در شهرستان سراوان

حمیدرضا کبدانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با جوجه ریزی یک میلیون و ۶٧۶ هزار قطعه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی شهرستان سراوان طی ١٠ ماهه امسال بیش از ٣ هزار و ۶٩٠ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.

وی افزود: در شهرستان سراوان ۲۱ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی یک میلیون و ٩٩۵ هزار قطعه در سال مشغول فعالیت هستند که توان تولید سالیانه ۴ هزار و ٣٩٠ هزار تن گوشت مرغ را دارا هستند.

مدیر جهاد کشاورزی سراوان تصریح کرد: در حال حاضر با سرمایه‌گذاری ۸۰ میلیارد ریالی ۴ واحد جدید پرورش مرغ گوشتی جمعاً به ظرفیت ١٠٠ هزار قطعه در هر دوره در حال ساخت است که ٢ واحد آماده بهره‌برداری بوده و ٢ واحد دیگر نیز با پیشرفت فیزیکی بالای ٧٠درصد بزودی تکمیل می‌شوند.

وی گفت: به طور متوسط هر واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در طول سال ۴ دوره جوجه ریزی دارد.

منبع:مهر

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید