کد خبر: 274291
۰
۰
نسخه چاپی

مهارت پخت کوکوی گردوی تویسرکان ثبت ملی شد

به‌گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه شورای ملی ثبت میراث‌فرهنگی ناملموس که به ریاست معاون میراث‌فرهنگی کشور روز سه‌شنبه ۱۲ اسفند ۹۹ در سالن آمفی تئاتر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور اعضای شورا برگزار شد، ۳۸ پرونده مورد بررسی قرار گرفت.

از عناصر شاخص ثبت شده می‌توان به مراسم نوبان، مهارت ساختن و نواختن تنبوره از استان هرمزگان، مهارت باسنک و مراسم شوواری به پیشنهاد منطقه آزاد و ویژه اقتصادی قشم، مهارت پخت کوکوی گردوی تویسرکان به پیشنهاد استان همدان، شیوه سنتی فرآوری پنیر در مغار روستای اروانه و شیوه سنتی تهیه تلی شاهرود از استان سمنان اشاره کرد.

همچنین از استان کرمانشاه مهارت بنه‌بافی، سنت تهیه و هدیه دادن سیب میخک‌کوب و مهارت پخت غذای شوانانه و از استان اصفهان نیز مهارت پخت بریانی اصفهان و مهارت تهیه پولک رسی باغبادران در جلسه شورای ملی ثبت میراث‌فرهنگی ناملموس به ثبت رسید.

منبع:مهر

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

آپلود عکس

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید