کد خبر: 569403
۰
۰
نسخه چاپی

زمینه فعالیت سرمایه‌گذاران در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود

به گزارش اقتصادآینده نیوز سیدکامل تقوی‌نژاد ظهر چهارشنبه در نشست با آیت‌الله سیدنصیر حسینی، نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تکریم مادران شهدا، اظهار داشت: مسئله سرمایه‌گذاری و فعالیت اقتصادی در استان باید با همفکری و همکاری مسئولان و نمایندگان پیگیری و موانع موجود در این مسیر برطرف شود.

وی با اشاره به ضرورت توجه به شرایط مالی دولت و منابع موجود، افزود: در ارتباط با دولت نیز باید وضعیت مالی و منابع به‌صورت مشخص مورد توجه قرار گیرد تا امکان برنامه‌ریزی دقیق برای حضور و فعالیت سرمایه‌گذاران فراهم شود.

دبیر هیئت دولت تصریح کرد: با توجه به استدلال‌ها و ظرفیت‌های فراوان موجود در کهگیلویه و بویراحمد، باید شرایطی فراهم شود که سرمایه‌گذاران بتوانند با اطمینان بیشتری در استان فعالیت کنند.

تقوی‌نژاد ادامه داد: اگر مسئولان و نمایندگان بتوانند موانع موجود را برطرف کرده و امکان فعالیت سرمایه‌گذاران در استان را فراهم آورند، این موضوع می‌تواند در جلسه بعدی نیز مورد پیگیری قرار گیرد.

وی بر ضرورت هماهنگی و همفکری برای ایجاد بستر مناسب فعالیت اقتصادی در استان تأکید کرد.

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

 

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید