به گزارش اقتصادآینده نیوز و به نقل از روابط عمومی پلیس یزد، سرهنگ مهدی گلمحمدی اظهار کرد: در پی وقوع سرقت از یک مغازه نقرهفروشی در شهرستان میبد، شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس با هماهنگی قضایی و انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی، بررسی سرنخهای موجود را برای شناسایی سارقان آغاز کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان میبد تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با جمعآوری و تحلیل اطلاعات بهدستآمده، هویت سه سارق غیربومی را شناسایی کردند و در عملیاتی سریع، کمتر از هشت ساعت پس از وقوع سرقت، موفق به دستگیری آنان شدند.
گلمحمدی با اشاره به کشف اموال مسروقه خاطرنشان کرد: بیش از ۵۰ میلیارد ریال اموال سرقتشده از مخفیگاه متهمان کشف شده است.
وی سرعت عمل مأموران، اشراف اطلاعاتی، بررسیهای میدانی و پیگیری مستمر سرنخها را از عوامل مؤثر در شناسایی و دستگیری سارقان عنوان کرد.
اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.


دیدگاه