به گزارش اقتصادآینده نیوز سرهنگ کارآگاه محمود گیلانی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل فرماندهی انتظامی استان سمنان، اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت منزل مسکونی در سمنان موضوع در دستور کار رسیدگی قرار گرفت.
وی ادامه داد: بلافاصله کارآگاهان با اقدامات خاص پلیسی به صورت ویژه موضوع را پیگیری کرده و در مدت زمان کوتاه موفق به شناسایی رد پای سارقان شدند.
رئیس پلیس آگاهی استان سمنان توضیح داد: پاس با تجهیزات هوشمند و حرفه ای توانست اعضای یک باند حرفه ای و سابقه دار را با همراهی سایر استان ها دستگیر کند.
گیلانی از بازداشت سه سارق در این پرونده خبر داد و بیان داشت: این متهمان به انجام پنج فقره سرقت اقرار کردند.
وی با اشاره به اینکه سارقان در پنج استان دیگر نیز تحت تعقیب بودند، اضافه کرد: این متهمان با دستور قضایی روانه زندان شدند.
اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.


دیدگاه