کد خبر: 565123
۰
۰
نسخه چاپی

ضرورت تبدیل «شهر پروژه‌ها» به «شهر فرصت‌ها» با تکیه بر امید و سرمایه اجتماعی

استاندار اصفهان گفت: نجف‌آباد شهری ریشه‌دار و نستوه است که در سخت‌ترین آزمون‌ها آسیب دید اما هرگز نشکست؛ امروز نیز باید با همبستگی، عقلانیت و تکیه بر ظرفیت‌های مردمی، این دیار را از «شهر پروژه‌ها» به «شهر فرصت‌ها» تبدیل کنیم.

ضرورت تبدیل «شهر پروژه‌ها» به «شهر فرصت‌ها» با تکیه بر امید و سرمایه اجتماعی

به گزارش اقتصاد آینده نیوز، دکتر مهدی جمالی‌نژاد در همایش تحکیم وحدت اقوام در نجف‌آباد با گرامیداشت مناسبت‌های تقویمی، به مقاومت و پیشینه درخشان این دیار اشاره و اظهار کرد: نجف‌آباد در سخت‌ترین روزها هم اصالت و ایستادگی خود را نشان داده است؛ همان‌طور که در جریان جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه از جمله مناطقی بود که هدف حملات متعدد قرار گرفت و آسیب‌های قابل‌توجهی دید، اما آسیب دید و نشکست؛ پابرجا ماند و به همگان اثبات کرد شهری که ریشه‌های عمیق در دل مردم دارد، با هیچ تهدیدی از پا نمی‌افتد.

وی با بیان اینکه نجف‌آباد همواره در طول تاریخ سرافراز بوده و در آزمون‌های سخت امروزی نیز سرافرازی خود را متجلی ساخته است، افزود: گذشته و تاریخ پرافتخار نجف‌آباد صرفاً برای تفاخر نیست، بلکه باید به عنوان سکوی پرتابی برای ساختن آینده مورد استفاده قرار گیرد. شهری که بنیان آن بر نگاهی آینده‌نگرانه شکل گرفته، امروز نیز باید با همان افق و رویکرد توسعه یابد.

استاندار اصفهان با اشاره به هفته دولت تصریح کرد: نگاه ما به هفته دولت صرفاً برگزاری آیین‌های افتتاح نیست، بلکه این ایام فرصتی ارزشمند برای سنجش کارآمدی، بازدهی و میزان اثرگذاری اقدامات است. ارزش واقعی یک پروژه به اندازه روبان افتتاح آن سنجیده نمی‌شود، بلکه به اندازه‌ای ارزشمند است که بتواند مشکلی از دوش مردم بردارد و گرهی از زندگی شهروندان باز کند.

جمالی‌نژاد تأکید کرد: هدف‌گذاری اصلی مدیریت استان و شهرستان باید بر این مدار استوار باشد که نجف‌آباد را از یک «شهر پروژه‌ها» به «شهر فرصت‌ها» ارتقا دهیم؛ بستری سرشار از فرصت‌های نوین برای جوانان، کارآفرینان، صنعتگران، اصناف، دانشگاهیان و سرمایه‌گذاران تا رونق و پویایی پایدار رقم بخورد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک هفته وحدت و میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، حضور متنوع اقشار مختلف در این نشست را تجلی عینی همبستگی دانست و گفت: این جمع یکپارچه که در آن اقوام، اقشار، اصناف، علما و روحانیون، اعضای شوراها، دانشگاهیان و مدیران در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند، زیباترین تصویر از وحدت است. وحدت یعنی کاستن از فاصله‌ها و اختلاف‌نظرها و یکی شدن در مسیر دستیابی به اهداف بزرگ. وحدت واقعی یعنی همه با هم برای آبادانی نجف‌آباد، پیشرفت همه‌جانبه استان اصفهان و سربلندی ایران عزیز دست در دست یکدیگر بگذاریم.

مقام عالی دولت در استان اصفهان با تبیین درس‌های آموزنده از سیره نبوی و صادقی خاطرنشان کرد: پیام پیامبر رحمت(ص) برای جامعه امروز ما کرامت، پایبندی به اخلاق، مهرورزی و مردم‌داری است و پیام امام جعفر صادق(ع) بر محوریت دانش، عقلانیت، ترویج فرهنگ گفت‌وگو و تربیت نسل آینده استوار است.

وی بزرگ‌ترین سرمایه کشور را «اعتماد و امید مردم» برشمرد و افزود: شرایط سخت و تجارب پیش‌رو نشان داد که مؤلفه قدرت واقعی تنها در منابع، ابزارها و زیرساخت‌ها خلاصه نمی‌شود، بلکه ریشه در همبستگی و انسجام اجتماعی دارد. از این رو باید از ظرفیت بی‌بدیل خیرین، اصناف، تشکل‌های مردمی، نخبگان، جوانان، دانشگاهیان، حوزه‌های علمیه و صنعتگران برای حل مسائل عینی و اولویت‌دار مردم بهره برد.

جمالی‌نژاد در پایان یادآور شد: نجف‌آباد این ظرفیت را دارد که به یک الگوی بی‌نظیر و تمام‌عیار از توسعه مردم‌پایه، علم‌محور و اخلاق‌مدار در پهنه استان اصفهان بدل شود. اگر انصاف و پویایی بازار، مردم‌داری اصیل، رویکرد محله‌محوری، دستاوردهای علم و فناوری، پیوند حوزه و دانشگاه، مشارکت فعال شوراها، توان بالای صنایع و انگیزه و انرژی نسل جوان با یکدیگر هم‌افزا شوند، سرمایه‌ای عظیم و تکرارنشدنی برای فردای این مرزوبوم ساخته خواهد شد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید