کد خبر: 565385
۰
۰
نسخه چاپی

لوله‌گذاری شبکه دفع آب‌های سطحی در خیابان خرداد اهواز

لوله‌گذاری به منظور ساماندهی و هدایت آب‌های سطحی در خیابان خرداد (حد فاصل خیابان‌های ۱۷ و ۱۸) منطقه دو شهرداری اهواز

لوله‌گذاری شبکه دفع آب‌های سطحی در خیابان خرداد اهواز

به گزارش اقتصاد آینده نیوز، آقای میثم علی‌نژاد مدیر منطقه دو شهرداری با اعلام این خبر اظهار داشت: با هدف پیشگیری از آب‌گرفتگی معابر در زمان بارندگی و ارتقای سطح رفاه شهروندان عزیز در محله کیانپارس، عملیات اجرایی شبکه دفع آب‌های سطحی در خیابان خرداد آغاز گردیده است.

وی با اشاره به اهمیت پروژه‌های زیرساختی افزود: تلاش ما در منطقه دو بر این است که با شناسایی نقاط بحرانی و اجرای اصولی پروژه‌های عمرانی، دغدغه‌های شهروندان در مواجهه با بارش‌های فصلی را به حداقل برسانیم. این عملیات شامل حفاری و لوله‌گذاری با رعایت استانداردهای فنی است که با تسریع در اجرا، تلاش می‌شود کمترین مزاحمت برای تردد ساکنین محترم ایجاد گردد.

مدیر منطقه دو شهرداری اهواز در پایان تأکید کرد: پروژه‌های عمرانی با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری با جدیت در سایر نقاط سطح منطقه نیز دنبال خواهد شد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید