کد خبر: 566910
۰
۰
نسخه چاپی

محکومیت ۹ میلیارد ریالی مؤسس یک داروخانه در البرز

به گزارش اقتصادآینده نیوز، غلامرضا صالحی گفت: پرونده فروش انواع داروی ایرانی خارج از ضوابط تعیینی به ارزش چهار میلیارد و ۴۴۱ میلیون ریال در شعبه دهم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.

وی اضافه کرد: شعبه باتوجه به مدارک موجود در پرونده و عدم ثبت به موقع و آنی ورود و خروج داروها در سامانه تیتک، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت چهار میلیارد و ۴۴۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

صالحی گفت: شعبه رسیدگی کننده همچنین چهار میلیارد و ۴۴۱ میلیون ریال به عنوان بهای مال از دست رفته به جریمه اضافه و در مجموع متخلف به پرداخت هشت میلیارد و ۸۸۲ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

وی افزود: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، در بازرسی از یک داروخانه این تخلف را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

منبع:مهر

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

 

 

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید