کد خبر: 566933
۰
۰
نسخه چاپی

شروع عملیات تعریض و پیاده راه سازی ورودی کوی علی‌آباد و کوی شایسته در منطقه سه

در راستای ساماندهی شبکه معابر شهری و با هدف ارتقای ایمنی تردد شهروندان، عملیات تعریض، اصلاح هندسی و پیاده‌روسازی در سه‌راهی ورودی علی‌آباد و کوی شایسته به همت معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۳ آغاز شد.

شروع عملیات تعریض و پیاده راه سازی ورودی کوی علی‌آباد و کوی شایسته در منطقه سه

به گزارش اقتصاد آینده نیوز؛ قادر کعب‌عمیر، مدیر منطقه ۳ شهرداری اهواز با اعلام این خبر اظهار داشت: با هدف روان‌سازی ترافیک، کاهش حوادث رانندگی و ارتقای ضریب ایمنی در عبور و مرور وسایل نقلیه و شهروندان، طرح تعریض و پیاده راه سازی ورودی مسیر علی‌آباد ،کوی زویه و کوی شایسته در دستور کار حوزه فنی و عمرانی این منطقه قرار گرفت و هم‌اکنون در حال انجام است.

وی افزود: این عملیات عمرانی شامل اقداماتی نظیر خاکبرداری، تسطیح و رگلاژ، جدول‌گذاری و همچنین اجرای پیاده‌روسازی در امتداد دیوار فرودگاه به سمت علی‌آباد است تا علاوه بر تسهیل عبور و مرور خودروها، مسیر امن و استانداردی نیز برای تردد عابران پیاده فراهم شود.

مدیر منطقه ۳ شهرداری اهواز در پایان با تأکید بر توجه ویژه مدیریت شهری به مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار تصریح کرد: علی‌آباد یکی از محلات کم‌برخوردار منطقه است و مجموعه مدیریت شهری تمام تلاش و هم‌وغم خود را بر این گذاشته تا پاسخگوی مطالبات و درخواست‌های به‌حق اهالی این محلات باشد؛ از این رو همزمان با پیشبرد سایر پروژه‌های کلان و جاری منطقه، رسیدگی به زیرساخت‌ها و خدمات‌رسانی شایسته به این مناطق با جدیت و اولویت ادامه دارد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید