
به گزارش اقتصاد آینده نیوز، علی سواری، مدیر منطقه ۶، از اجرای عملیات لایروبی و پاکسازی دالهای اصلی کوی گلدشت با هدف پیشگیری از آبگرفتگی معابر و تسهیل هدایت آبهای سطحی خبر داد.
علی سواری در این خصوص گفت: با توجه به نزدیک شدن فصل بارندگی و ضرورت انجام اقدامات پیشگیرانه، عملیات لایروبی و پاکسازی دالهای اصلی کوی گلدشت توسط عوامل اجرایی شهرداری منطقه ۶ انجام شد.
وی افزود: این عملیات با هدف رفع رسوبات، موانع و گرفتگیهای موجود در مسیرهای انتقال آب و همچنین تسهیل جریان و هدایت مناسب آبهای سطحی اجرا شده است.
مدیر منطقه ۶ شهرداری اهواز اظهار کرد: آمادهسازی و پاکسازی مسیرهای دفع آبهای سطحی از جمله اقدامات پیشگیرانه مدیریت شهری برای کاهش مشکلات احتمالی ناشی از بارندگی و آبگرفتگی معابر است.
سواری تأکید کرد: اقدامات پیشگیرانه در نقاط مختلف منطقه با هدف افزایش آمادگی معابر و ارتقای سطح خدماترسانی به شهروندان در دستور کار قرار دارد.


دیدگاه