کد خبر: 567749
۰
۰
نسخه چاپی

استمرار عملیات پاکسازی، شست‌وشو و ایمن‌سازی مدارس منطقه ۶ اهواز

در راستای بهسازی، نظافت و ارتقای ایمنی محیط مدارس، مجموعه‌ای از اقدامات خدماتی و عمرانی در مدارس سطح منطقه ۶ شهرداری اهواز در حال اجراست.

استمرار عملیات پاکسازی، شست‌وشو و ایمن‌سازی مدارس منطقه ۶ اهواز

به گزارش اقتصاد آینده نیوز، در راستای بهسازی، نظافت و ارتقای ایمنی محیط مدارس، مجموعه‌ای از اقدامات خدماتی و عمرانی در مدارس سطح منطقه در حال اجراست.

این اقدامات شامل پاکسازی مدرسه خانعلی واقع در خیابان غزنوی، نبش خیابان کسایی، شست‌وشوی مدرسه دخترانه مرضیه، مدرسه دخترانه بقیة‌الله و مدرسه دخترانه دغلاوی است.

همچنین عملیات برشکاری و جوشکاری و ساخت نرده‌های حفاظتی برای مدارس در کوی علوی و بلوار الهادی در حال انجام است.
در ادامه این اقدامات، عملیات رفت‌وروب و پاکسازی مدرسه فاطمه‌الزهرا در خیابان ۴۰ متری رضوی نیز در حال اجراست.

این اقدامات با هدف بهبود سیمای محیطی، ارتقای سطح نظافت و آماده‌سازی فضای مدارس برای حضور دانش‌آموزان و کادر آموزشی انجام می‌شود.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید