کد خبر: 568362
۰
۰
نسخه چاپی

عملیات گسترده ساماندهی فضای سبز در منطقه هفت شهرداری اهواز اجرا شد

میثم ایل اسکندری سرپرست منطقه هفت اهواز از اجرای یک عملیات گسترده و همه جانبه برای ساماندهی و زیباسازی فضای سبز در سطح این منطقه خبر داد. این طرح که با هدف ارتقای کیفیت محیط زیست شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان به اجرا درآمده، شامل اقدامات متنوعی در نقاط مختلف منطقه بوده است.

عملیات گسترده ساماندهی فضای سبز در منطقه هفت شهرداری اهواز اجرا شد

به گزارش اقتصاد آینده نیوز؛ نیروهای واحد فضای سبز با بهره گیری از تجهیزات تخصصی، عملیات هرس اصولی درختان را در معابر و بوستانهای سطح منطقه به مرحله اجرا درآوردند. این اقدام که با هدف فرمدهی به درختان و جلوگیری از خطرات احتمالی ناشی از شاخه های خشک انجام شده، نقش مهمی در افزایش عمر درختان و ایمنی فضاهای شهری دارد.

بر پایه این گزارش، امروز سه شنبه سی و یکم شهریور ماه، همزمان با این فعالیت، عملیات حاشیه زنی در کنار جدول‌ها و آیلندهای میانی خیابان‌ها انجام شده که به ایجاد ظاهری آراسته و مرتب در معابر عمومی کمک شایانی میکند. همچنین نیروهای خدماتی با اجرای شنکشی و پاکسازی گسترده، نسبت به جمع‌آوری برگهای خشک، هرس های انجام شده و سایر زواید از سطح فضای سبز اقدام کردند تا این مکانها به محیطی امن و دلپذیر برای شهروندان تبدیل شود.

یکی از محورهای اصلی این عملیات، جمع‌آوری و حمل درختان و درختچه‌های خشک و فرسوده از چندین نقطه پرتردد منطقه بوده است. این اقدام بخشی از برنامه منظم شهرداری برای نوسازی پوشش گیاهی و جایگزینی درختان آسیبدیده با گونه‌های مناسب و مقاوم است که به بهبود سیمای بصری منطقه هفت کمک میکند.

سرپرست منطقه هفت با تأکید بر استمرار این قبیل اقدامات خدماتی، اعلام کردند که طرح‌های ساماندهی فضای سبز به صورت مستمر در دستور کار قرار دارد و از شهروندان خواستار همکاری در حفظ و نگهداری از این سرمایه‌های ارزشمند شهری شدند.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید