
به گزارش اقتصاد آینده نیوز، قادر کعب عمیر مدیر منطقه در این خصوص گفت: اجرای طرح ویژه پاکسازی، شستشوی معابر، مخازن ، تنظیف معابر، نظافت و جمعآوری خاک و نخاله، امحای پوستر و دیوار نوشته ها ، جمعآوری زوائد بصری غیرمجاز، ترمیم و شستشوی جداول و لایروبی ، زباله گیری و رسیدگی به فضای سبز و درختان با بکارگیری جمعی از نیروهای زحمتکش حوزه خدمات شهری منطقه 3 ، ماشینآلات مکانیزه، تانکر آب، دستگاه خاور ، یک دستگاه واتر و لودر جت در سطح منطقه انجام می شود.
وی افزود: این طرح بهمنظور پاکسازی، نظافت، شستشو و ایجاد زیباییهای بصری در سطح منطقه 3 اجرایی شده و طی آن مسیر های اصلی در محلات ، بلوارها ، میادین و مسیرهای منتهی به مدارس پاکسازی شد.
وی در تشریح اقدامات حوزه خدمات شهری در طرح استقبال از مهر خاطر نشان کرد: به منظور ارتقای کیفیت خدمترسانی و جلوههای بصری شهر و رفاه حال شهروندان، این طرح بهصورت مستمر و روزانه، توسط معاونت خدمات شهری منطقه 3در دست اجرا است.


دیدگاه