کد خبر: 571496
۰
۰
نسخه چاپی

سه کتاب جدید از خاطرات آزادگان و رزمندگان کهگیلویه و بویراحمد منتشر شد

شهربانو پاک‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سه کتاب در حوزه ادبیات پایداری با مشارکت کنگره شهدا و سرداران شهید کهگیلویه و بویراحمد تولید و منتشر شده است.

وی افزود: این آثار با محوریت خاطرات رزمندگان و آزادگان استان از دوران دفاع مقدس و سال‌های اسارت در اردوگاه‌های عراق، به ثبت و روایت بخشی از تجربه‌های آنان می‌پردازند.

مسئول دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این آثار گفت: کتاب «۵۲۱» روایتگر خاطرات سید حمزه اکوانیان، آزاده هم‌استانی، از دوران جنگ و اسارت در اردوگاه‌های عراق است که حمید حسینیان آن را به رشته تحریر درآورده است.

پاک‌نژاد ادامه داد: کتاب «جامانده» نیز به خاطرات حمزه خوشگو از هشت سال دفاع مقدس اختصاص دارد که به قلم ثریا خوشگو نوشته شده است.

وی عنوان کرد: سومین کتاب با نام «یکی از آن هفت نفر» شامل خاطرات روزعلی جرنگ از دوران جنگ و اسارت در اردوگاه‌های عراق است که به اهتمام محمد جریره تدوین شده است.

پاک‌نژاد با اشاره به اهمیت ثبت خاطرات رزمندگان و آزادگان استان تصریح کرد: تبیین نقش رزمندگان کهگیلویه و بویراحمد در دوران دفاع مقدس و معرفی فداکاری‌ها و دلیرمردی‌های آنان به نسل جوان، از اهداف تولید و انتشار این آثار است.

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

 

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید