کد خبر: 571823
۰
۰
نسخه چاپی
شهردار شیراز:

عدلیه فارس کارآمد و پویا است

شهردار کلان‌شهر شیراز با صدور پیامی، کسب عنوان‌های برتر ملی و استانی توسط ارکان قضایی فارس در ارزیابی عملکرد قوه قضاییه را نشانه‌ای از کارآمدی و پویایی مجموعه دادگستری کل استان دانست و این موفقیت را تبریک گفت.

6ad372d25a254.jpg

به گزارش اقتصادآینده نیوز، محمدحسن اسدی با تبریک افتخارآفرینی تلاشگران دادگستری استان در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۴ اظهار داشت: موفقیت مجموعه قضایی فارس در سطوح مختلف ملی و استانی، نشان‌دهنده تعهد، شایستگی و تلاش‌های مؤثر در برقراری عدالت، صیانت از حقوق عامه و ارتقای شاخص‌های خدمت‌رسانی به مردم است.

شهردار شیراز در این پیام ضمن تقدیر از ایمان یوسفی(مستشار دادگاه تجدیدنظر) به‌عنوان قاضی نمونه کشوری، کامران میرحاجی(دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس) و محمدهادی طاهری(معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری فارس) به‌عنوان مدیران برگزیده قوه قضاییه، از سایر مدیران برگزیده استانی، قضات و کارکنان افتخارآفرین استان نیز تجلیل کرد.

بر این اساس، شهردار شیراز ضمن تبریک به سایر مدیران برگزیده، از زهرا اژدری، محمد جمشیدی، محمدهادی حسینی گنجه، فاطمه آذرمینا، زهرا ابراهیمی و حامد خلیلی در بخش کارکنان نمونه ملی و از بیژن کشاورز(معاون دادستان شیراز)، یزدان اکبری‌پور(رئیس دادگستری گراش) و زینب‌السادات ساداتی(دادیار دادسرای شیراز) به‌عنوان قضات نمونه استانی قدردانی کرد.

اسدی در پایان این پیام، ضمن آرزوی موفقیت روزافزون برای تمامی برگزیدگان دادگستری کل فارس، بر استمرار تعامل و هم‌افزایی دستگاه قضایی و مدیریت شهری در راستای تقویت آرامش و امنیت عمومی تأکید کرد.

انتهای پیام/

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید