کد خبر: 572071
۰
۰
نسخه چاپی

پاکسازی و جمع‌ آوری نخاله‌های مازاد ساختمانی در کوی حصیرآباد

پاکسازی و جمع‌ آوری نخاله‌های مازاد ساختمانی در کوی حصیرآباد

به گزارش اقتصاد آینده نیوز؛ طرح پاکسازی و جمع‌آوری نخاله‌های مازاد ساختمانی در کوی حصیرآباد، ناحیه دو این منطقه اجرا شد.
بر پایه این گزارش، یکشنبه بیست و ششم مهر ماه این عملیات با هدف بهبود وضعیت بصری، رفع موانع عبور و مرور، ارتقای بهداشت محیط و افزایش رضایت مندی شهروندان با بهره‌گیری از ماشین‌آلات سنگین و نیروی عملیاتی خدمات شهری انجام شد و نخاله‌های رهاشده در معابر و فضاهای عمومی این محدوده جمع‌آوری و به محل مجاز منتقل شدند.

میثم ایل اسکندری مدیر منطقه هفت شهرداری اهواز تاکید کرد: پاکسازی نقاط آسیب‌دیده و جلوگیری از تخلیه غیرمجاز نخاله در معابر از برنامه‌های ادامه‌دار این منطقه است و شهروندان می‌توانند گزارش موارد مشابه را از طریق سامانه ۱۳۷ اطلاع دهند.

گفتنی است، شهرداری منطقه هفت همچنین از شهروندان خواست در هنگام ساخت‌وساز، نخاله‌های ساختمانی را تنها در محل‌های مجاز تخلیه کنند و از رهاسازی آن‌ها در معابر، زمین‌های خالی و فضاهای عمومی خودداری کنند.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید