
به گزارش اقتصاد آینده نیوز؛ میثم علینژاد، مدیر منطقه دو از روند اجرایی پروژه بهسازی زمین ورزشی اسکیت بوستان ارم بازدید کرد.در این بازدید، آخرین وضعیت عملیات عمرانی، کف سازی، بهسازی تجهیزات روشنایی و ایمن سازی محوطه مورد بررسی قرار گرفت.
علینژاد در حاشیه این بازدید با تأکید بر اهمیت توسعه فضاهای ورزشی محله ای، اظهار کرد: بوستان ارم یکی از بوستانهای پرتردد منطقه است و بهسازی زمین اسکیت آن با هدف افزایش ایمنی، ارتقای کیفیت خدمات و ایجاد فضایی مناسب برای جوانان و علاقه مندان به ورزش اسکیت در حال اجراست.
وی افزود: تلاش میکنیم این پروژه با رعایت استانداردهای فنی و در سریع ترین زمان ممکن تکمیل و در اختیار شهروندان قرار گیرد.
مدیر منطقه دو اهواز خاطرنشان کرد: توسعه و بهسازی اماکن ورزشی روباز از اولویتهای مدیریت منطقه در راستای افزایش سرانه ورزشی، نشاط اجتماعی و تشویق جوانان به فعالیتهای ورزشی است.


دیدگاه