کد خبر: 573432
۰
PNAZAR
نسخه چاپی

ورامین میزبان پیکر مطهر سه شهید گمنام در دهه دوم فاطمیه می‌شود

به گزارش اقتصادآینده نیوز کمیته خادمین شهدا ورامین از میزبانی این شهرستان از پیکر مطهر سه شهید گمنام هم‌زمان با دهه دوم فاطمیه خبر داد.

بر اساس اعلام روابط عمومی این کمیته، پیکر این شهدا از ۱۲ تا ۲۰ آبان‌ماه در دشت ورامین حضور خواهد داشت و مردم شهیدپرور منطقه در ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) فرصت می‌یابند با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کنند.

این حضور با هدف گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگانی انجام می‌شود که برای دفاع از میهن اسلامی و ارزش‌های آن جان خود را فدا کردند.

کمیته خادمین شهدا ورامین، حضور شهدای گمنام در میان مردم را فرصتی برای بازخوانی فرهنگ ایثار و فداکاری و انتقال این ارزش‌ها به نسل جوان دانست؛ شهدایی که نام و نشانی از آنان در دست نیست، اما یاد و راهشان در حافظه تاریخی ملت ایران زنده مانده است.

بر اساس اعلام این کمیته، علاقه‌مندان برای هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر درباره میزبانی از پیکر مطهر شهدای گمنام در دهه دوم فاطمیه می‌توانند با شماره ۰۹۱۹۲۲۴۲۵۲۷ تماس بگیرند.

منبع:مهر

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

آپلود عکس