کد خبر: 573717
۰
۰
نسخه چاپی

روایت یک روز تلاش در منطقه ۶ اهواز ، از دل خاک تا رویش زندگی

علی سواری از عملکرد منطقه ۶ شهرداری اهواز در روز پنج شنبه ۷ آبان ماه سال جاری خبر داد .

روایت یک روز تلاش در منطقه ۶ اهواز ، از دل خاک تا رویش زندگی

به گزارش اقتصاد آینده نیوز: گاهی آبادانی شهر در کارهایی رقم می‌خورد که شاید از کنارشان عبور کنیم، بی‌آنکه بدانیم پشت هرکدام، ساعت‌ها تلاش نهفته است ، از باز کردن مسیر آب و ساماندهی معابر تا رسیدگی به فضای سبز و کاشت درختانی که قرار است فردا سایه و طراوت را به محله‌هایمان هدیه دهند.
در محدوده خیابان شیخ‌بهاء ، تراکتور سازی و الهادی کوی علوی عملیات نصب لوله‌های آنتنی برای هدایت آب‌های سطحی در جریان است. لایروبی حوضچه‌ها، نصب پمپ SP در خروجی کوی گلبهار و اعزام تانکر برای بازگشایی مسیر آب در خیابان هاشمی، روبه‌روی کلانتری ۱۹ تا خیابان ۶۸ متری، از دیگر اقدامات امروز بود.
در کروشات ۶ ، خیابان شهید فرامرزپور و فرعی سوم کوی سادات، خاک‌برداری و تسطیح معابر انجام شد و در بلوار قدس نیز لجن‌های جمع‌آوری‌شده بارگیری و منتقل شدند ،گام‌هایی برای بهبود وضعیت محیط و شرایط رفت‌وآمد شهروندان.
نیروهای فضای سبز ناحیه ۲ در میادین بنی‌هاشم و غزنوی و خیابان‌های بهارستان، ۶۸ متری و شهرداری، مشغول آبیاری، علف‌گیری، پاکسازی، واکاری گلدان‌ها، پاجوش‌گیری و جمع‌آوری برگ‌ها و شاخه‌های هرس‌شده بودند.
در بلوار کیان نیز جدول‌گذاری به پایان رسیده و خاک‌ریزی انجام شده است ، حالا نوبت کاشت درختان پالم و برهان گلی است تا این مسیر، گامی دیگر به سوی چشم‌اندازی سبزتر بردارد.
پشت این اقدامات، تلاش کارگرانی قرار دارد که با دستان پُرتلاش خود، از دل خاک تا نگهداری فضای سبز، برای بهتر شدن محیط زندگی شهروندان کار می‌کنند ،تلاش‌هایی که شاید همیشه دیده نشوند، اما اثرشان در چهره شهر باقی می‌ماند.
این اقدامات با پیگیری‌های علی سواری، مدیر منطقه ۶ شهرداری اهواز، و تلاش نیروهای اجرایی و خدماتی دنبال می‌شود ، با این هدف که نتیجه کار، در زندگی روزمره مردم احساس شود.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید