کد خبر: 574789
۰
۰
نسخه چاپی

تداوم عملیات جمع‌آوری و دفع آب‌های سطحی باقیمانده از بارندگی در سطح شهرداری منطقه ۳

در پی بارندگی‌های روز گذشته، نیروهای خدمات شهری شهرداری منطقه ۳ با حضور میدانی و به‌کارگیری تجهیزات و ماشین‌آلات تخصصی، عملیات جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی باقیمانده در معابر و نقاط آب‌گیر سطح منطقه را در دستور کار قرار دادند.

تداوم عملیات جمع‌آوری و دفع آب‌های سطحی باقیمانده از بارندگی در سطح شهرداری منطقه ۳

به گزارش اقتصاد آینده نیوز؛ قادر کعب عمیر مدیر منطقه در این خصوص گفت : این عملیات با هدف رفع آب‌گرفتگی‌های احتمالی، پاک‌سازی معابر، تسهیل تردد شهروندان و بازگرداندن شرایط عادی به خیابان‌ها و مسیرهای عبوری در حال انجام است.

وی افزود : نیروهای اجرایی با استفاده از امکانات و ماشین‌آلات خدماتی، به‌صورت مستمر نسبت به تخلیه آب‌های تجمع‌یافته و پاک‌سازی مسیرهای هدایت روان‌آب اقدام می‌کنند.

شهرداری منطقه ۳ با تداوم اقدامات عملیاتی و خدمات‌رسانی میدانی، در راستای ارتقای ایمنی و رفاه شهروندان تلاش می‌کند.

خدمت‌رسانی مستمر، حتی پس از پایان بارندگی، برای حفظ پاکیزگی و ایمنی معابر شهری ادامه دارد و همچنان نیروهای اجرایی و خدماتی در حالت آماده قرار دارد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید