
به گزارش اقتصاد آینده نیوز، عملیات بهسازی و اجرای آسفالت بلوار شریعتی (سیمتری) به عنوان یکی از معابر اصلی شهر اهواز، در راستای دستور شهردار اهواز برای تسریع در بهسازی مسیرهای پرتردد شهری، با جدیت در حال اجرا است.
علیرضا کرمزاده، مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اهواز، اظهار کرد: عملیات بهسازی این محور از خیابان فاضلی در محدوده منطقه هفت آغاز و ادامه آن در محدوده منطقه یک در حال اجرا است.
وی افزود: پس از انجام عملیات تراش دو باند رفت و برگشت بلوار شریعتی، اجرای آسفالت باند رفت حدفاصل خیابان رضوی تا خیابان طالقانی آغاز شده و هماکنون اکیپهای اجرایی سازمان عمران مشغول ادامه عملیات هستند.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اهواز خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این محور به عنوان یکی از مسیرهای اصلی و پرتردد شهر، اجرای عملیات بهسازی آن بهصورت مرحلهای در دستور کار قرار گرفته و تا تکمیل کامل محدودههای پیشبینیشده ادامه خواهد داشت.


دیدگاه