کد خبر: 560307
۰
۰
نسخه چاپی

بومی‌سازی قطعات تخصصی شیرهای اطمینان در منطقه ۳ انتقال گاز

به گزارش اقتصادآینده نیوز به نقل از شرکت ملی گاز ایران، رضا امامی گفت: بخشی از قطعات مورد استفاده در تعمیرات اساسی و آماده‌سازی مجدد شیرهای اطمینان که پیش‌تر تأمین آن‌ها با چالش‌هایی همراه بود، با طراحی و ساخت از سوی نیروهای فنی منطقه، بومی‌سازی شده و به چرخه تولید بازگشته است.
وی شیرهای اطمینان را از تجهیزات کلیدی در فرایند بهره‌برداری دانست و افزود: حفظ آمادگی عملیاتی این تجهیزات، نقش بسزایی در افزایش ضریب ایمنی و پایداری تأسیسات انتقال گاز دارد.
مدیر منطقه ۳ عملیات انتقال گاز با بیان اینکه رویکرد اتکا به توان داخلی افزون‌بر افزایش سرعت تعمیرات، به ارتقای بهره‌وری نیز منجر می‌شود، تصریح کرد: توسعه توانمندی‌های فنی و بومی‌سازی قطعات تخصصی، یکی از راهبردهای اصلی این منطقه برای حفظ پایداری زیرساخت‌های انرژی کشور است که با جدیت دنبال می‌شود.

منبع:شانا

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

آپلود عکس

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید