کد خبر: 565246
۰
۰
نسخه چاپی

جمع‌آوری و پاکسازی نخاله‌های مازاد ساختمانی در کوی سپیدار منطقه هفت

به منظور حفظ نظافت و بهبود زیبایی منظر شهری، معاونت خدمات شهری منطقه هفت شهرداری اهواز با تجهیزات کامل عملیات جمع‌آوری و پاکسازی نخاله‌های مازاد ساختمانی را آغاز کرد.

جمع‌آوری و پاکسازی نخاله‌های مازاد ساختمانی در کوی سپیدار منطقه هفت

به گزارش اقتصاد آینده نیوز، معاونت محیط زیست و خدمات شهری منطقه هفت شهرداری اهواز نسبت به جمع‌آوری و پاکسازی نخاله‌های مازاد ساختمانی از سطح معابر عمومی این مجموعه اقدام کرد.

براساس این گزارش، این عملیات‌ کوی سپیدار واقع در چندین نقطه معین شده در ناحیه سه خدمات شهری منطقه هفت با استفاده از بابکت و دو دستگاه کامیون ۹۱۱ به میزان چهار سرویس صورت گرفته است.

جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی یکی از اقدامات مهم در راستای حفظ بهداشت و ایمنی محیط زیست و بهداشت شهروندان است و در این راستا از تمامی شهروندان درخواست می‌شود تا در حفظ نظافت شهر و عدم تخلیه غیرمجاز نخاله‌ها همکاری کنند.

گفتنی است، شهرداری منطقه هفت اهواز ضمن قدردانی از همکاری شهروندان، اطمینان می‌دهد که نظارت مستمری بر این فرآیند داشته و در صورت مشاهده تخلفات، اقدامات لازم را جهت برخورد قضایی با افراد خاطی انجام خواهد داد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید