کد خبر: 565258
۰
۰
نسخه چاپی

افتتاح بیش از ۱۷۰۰ پروژه عمرانی و صنعتی در اصفهان

استاندار اصفهان با تشریح برنامه‌ها و دستاوردهای اخیر مدیریت ارشد استان، از بهره‌برداری از ۱۷۰۰ پروژه عمرانی، خدماتی و صنعتی به ارزش بیش از ۵ تا ۶ همت با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس‌جمهور خبر داد.

افتتاح بیش از ۱۷۰۰ پروژه عمرانی و صنعتی در اصفهان

​به گزارش اقتصاد آینده نیوز؛ دکتر مهدی جمالی‌نژاد در ویژه برنامه رادیویی"استاندار پاسخگو" با اشاره به فعالیت‌های متراکم مدیریت استان در روزهای اخیر اظهار داشت: در جریان هفته دولت و سفرهای اخیر، موفق شدیم با حضور فعال در شهرستان‌ها و مرکز استان، طرح‌های متعدد عمرانی و اقتصادی را به بهره‌برداری برسانیم که یکی از شاخص‌ترین آن‌ها، افتتاح وبیناری پروژه محور تشریفات شهید رئیسی در ورودی اصفهان با حضور ریاست محترم جمهوری بود.

​وی با تاکید بر گستردگی پروژه‌های افتتاحی افزود: استان اصفهان از معدود استان‌هایی بود که شرف حضور ویدیوکنفرانسی رئیس‌جمهور را برای افتتاحیه‌ها داشت و در این راستا بیش از ۱۷۰۰ پروژه با اعتباری افزون بر ۵ تا ۶ هزار میلیارد تومان در سطح شهرها و روستاهای استان به بهره‌برداری رسید.

​ارزیابی ظرفیت‌های گردشگری و صنعتی در شهرستان‌ها

​جمالی‌نژاد در ادامه با اشاره به سفر دوره‌ای خود به مناطق مختلف استان گفت: در بازدید از بخش انارک به عنوان یکی از قطب‌های مهم گردشگری استان، زیرساخت‌های توسعه توریسم مورد بررسی قرار گرفت. وی ادامه داد: همچنین در سفر به شهرستان نایین، علاوه بر بهره‌برداری از پروژه‌های متعدد روستایی و عمرانی، یک مجموعه بزرگ صنعتی و معدنی نیز رسماً افتتاح شد.

​استاندار اصفهان همچنین با اشاره به تغییرات مدیریتی و تکریم و معارفه فرمانداران جدید در شهرستان‌ها، به حضور خود در نجف‌آباد و بررسی طرح‌های توسعه‌ای این منطقه اشاره کرد.

​تقویت وفاق ملی با همایش اقوام و ادیان

​جمالی‌نژاد با گرامیداشت هفته وحدت و برنامه‌های فرهنگی استان خاطرنشان کرد: پیش از سفر به تهران، نشستی ویژه با حضور نمایندگان اقوام و ادیان توحیدی استان اصفهان برگزار شد که نشان‌دهنده همزیستی مسالمت‌آمیز و وحدت ملی در این استان است.
​وی در پایان با اشاره به عزیمت خود به پایتخت یادآور شد: در حال حاضر برای پیگیری دستاوردها، مصوبات و دیدارهای کاری متعددی با مسئولان ارشد کشوری در تهران حضور دارم که جزئیات و نتایج این جلسات به زودی به اطلاع مردم شریف اصفهان خواهد رسید.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید