کد خبر: 567082
۰
۰
نسخه چاپی

شهردار اهواز در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان: تمام ظرفیت‌های مدیریت شهری برای بازگشایی مدارس بسیج می‌شود

فضای شهر باید رنگ و بوی مهر بگیرد شهردار اهواز در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان، ضمن تأکید بر اهمیت استراتژیک بازگشایی مدارس، از بسیج تمامی امکانات شهرداری برای آماده‌سازی شهر و پشتیبانی از نظام آموزشی خبر داد.

شهردار اهواز در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان: تمام ظرفیت‌های مدیریت شهری برای بازگشایی مدارس بسیج می‌شود

به گزارش اقتصاد آینده نیوز، در این نشست، شهردار اهواز با اشاره به چالش‌ها و تهدیدات موجود، بازگشایی مدارس را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و اظهار داشت: «مدارس سنگرهای مقدس دانش هستند و ما باید با برنامه‌ریزی هوشمندانه و منسجم‌تر از دشمنان، برای حفظ و تقویت این سنگرها تلاش کنیم.»

وی با تأکید بر نقش بی‌بدیل نهاد مدرسه در تحکیم پایه‌های جامعه، افزود: «مدرسه، ضامن جلوگیری از فروپاشی سرمایه اجتماعی است. تعطیلی محیط آموزشی، انزوای روانی دانش‌آموزان را در پی دارد و آسیب‌های جبران‌ناپذیری به روحیه نسل آینده وارد می‌کند. همچنین تجربه نشان داده است که آموزش در بستر فضای مجازی برای تمامی گروه‌های هدف کارایی لازم را ندارد و به دلیل عدم دسترسی همگانی به بسترهای سخت‌افزاری، عدالت آموزشی را با چالش جدی مواجه می‌کند.»

شهردار اهواز با بیان اینکه تمامی مدیران شهری خود را بخشی از خانواده بزرگ آموزش و پرورش می‌دانند و افت تحصیلی را دغدغه‌ای مشترک می‌پندارند، تصریح کرد: «همگی با قوت تمام در راستای بازگشایی مطلوب مدارس همکاری خواهیم کرد؛ چرا که حمایت از آموزش و پرورش وظیفه‌ای همگانی است و تمامی دستگاه‌های اجرایی باید در کنار این نهاد باشند.»

وی با دستور به بخش‌های مختلف شهرداری برای «مهرماهی کردن» فضای شهر، خواستار تسریع در عملیات نظافت، پاکسازی مسیرهای منتهی به مدارس، لایروبی جوهای روباز و رفع مشکلات آبگرفتگی در مسیر تردد دانش‌آموزان شد تا بستری امن و آرام برای آغاز سال تحصیلی فراهم گردد.

شهردار اهواز همچنین به اهمیت ابعاد تربیتی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: «در کنار آموزش، مقوله تربیت نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. ضروری است با برگزاری برنامه‌هایی با محوریت «آموزش خانواده»، «خودشناسی» و «نحوه تعامل مؤثر با نوجوانان»، مهارت‌های گفتگو و فرزندپروری را در میان خانواده‌ها تقویت کنیم تا شاهد هم‌افزایی میان خانه و مدرسه در تربیت نسلی پویا باشیم.»

در پایان این نشست، مقرر شد کارگروه مشترکی میان شهرداری و آموزش و پرورش برای نظارت بر حسن اجرای مصوبات و هماهنگی‌های لازم تا بازگشایی کامل مدارس تشکیل گردد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید