کد خبر: 567210
۰
۰
نسخه چاپی

هشدار پلیس‌راه درباره لغزندگی جاده‌های استان سمنان؛ ۱۶ نفر مصدوم شدند

سرهنگ موسی بزرگی در گفتگو با خبرنگار مهر از وقوع چهار حادثه رانندگی در جاده‌های استان سمنان طی روز دوشنبه خبر داد و گفت: این حوادث فوتی نداشت اما ۱۶ نفر در جریان آنها مصدوم و راهی مراکز درمانی شدند.

رئیس پلیس راه استان سمنان با اشاره به برخورد یک دستگاه پراید و سمند در کیلومتر سه محور میامی، اظهار کرد: این حادثه با هفت مصدوم، بیشترین تعداد مجروحان حوادث رانندگی روز دوشنبه را به خود اختصاص داد.

بزرگی، توجه به جلو، رعایت سرعت مطمئنه و حفظ فاصله طولی مناسب را از عوامل مؤثر در پیشگیری از وقوع حوادث رانندگی دانست و افزود: رانندگان باید با رعایت قوانین و مقررات، از بروز حوادث مشابه جلوگیری کنند.

وی همچنین به برخورد یک دستگاه تریلی و پراید در کیلومتر ۱۶ محور گرمسار-آرادان اشاره کرد و گفت: این حادثه یک مصدوم بر جای گذاشت.

رئیس پلیس راه استان سمنان، برخورد یک دستگاه ال۹۰ با گاردریل در کیلومتر ۱۰ محور گرمسار-آرادان را دیگر حادثه رانندگی روز دوشنبه عنوان کرد و افزود: در این حادثه پنج نفر مصدوم و راهی بیمارستان شدند.

بزرگی، واژگونی یک دستگاه پژو ۴۰۵ در کیلومتر ۱۸ محور ایوانکی-شریف‌آباد را چهارمین حادثه رانندگی اعلام کرد و گفت: این حادثه نیز سه مصدوم بر جای گذاشت.

وی با اشاره به بارندگی در محورهای مواصلاتی استان سمنان، بیان کرد: در حال حاضر تمامی محورها باز هستند و مشکلی از نظر تردد وجود ندارد، اما بارندگی موجب لغزندگی سطح جاده‌ها و کاهش دید افقی شده است.

رئیس پلیس راه استان سمنان از رانندگان خواست در شرایط نامساعد جوی، در صورت ضرورت انجام سفر، پیش از حرکت وضعیت برف‌پاک‌کن، سیستم گرمایشی و سایر بخش‌های فنی خودرو را بررسی کنند و سوخت کافی، لباس گرم و بارانی نیز به همراه داشته باشند.

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

 

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید