کد خبر: 567357
۰
۰
نسخه چاپی

ادامه عملیات لایروبی خروجی‌های آب‌های سطحی در منطقه دو اهواز

در راستای ارتقای آمادگی زیرساخت‌های شهری و به‌ منظور تسهیل در هدایت و دفع روان‌آب‌ها، عملیات لایروبی و پاکسازی خروجی‌های آب‌های سطحی در نقاط مختلف منطقه دو اهواز همچنان در حال اجراست.

ادامه عملیات لایروبی خروجی‌های آب‌های سطحی در منطقه دو اهواز

به گزارش اقتصاد آینده نیوز؛ در ادامه این طرح، نیروهای خدمات شهری با حضور در نقاط مختلف منطقه نسبت به لایروبی، پاکسازی و رفع رسوبات و موانع موجود در مسیر خروجی‌های آب‌های سطحی اقدام می‌کنند تا مسیر جریان آب با سهولت بیشتری انجام شود.

این اقدامات با هدف افزایش ظرفیت و کارایی مسیرهای دفع آب‌های سطحی، جلوگیری از انسداد خروجی‌ها، کاهش احتمال تجمع آب در معابر و تسریع در انتقال روان‌آب‌ها انجام می‌شود و از جمله برنامه‌های مستمر شهرداری منطقه دو در حوزه نگهداشت و آماده‌سازی زیرساخت‌های شهری به شمار می‌رود.

با توجه به اهمیت آماده‌سازی و پایش مستمر مسیرهای هدایت آب‌های سطحی، عملیات لایروبی در نقاط مختلف منطقه بر اساس نیاز و اولویت‌بندی ادامه خواهد داشت تا ضمن پیشگیری از ایجاد مشکلات احتمالی، شرایط مناسب‌تری برای تردد شهروندان و حفظ کیفیت معابر فراهم شود.

میثم علی‌نژاد، مدیر شهرداری منطقه دو بر استمرار اقدامات خدماتی و عمرانی و ضرورت آماده‌سازی و نگهداشت مستمر شبکه دفع و هدایت آب‌های سطحی در سطح منطقه تأکید کرد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید