کد خبر: 571837
۰
۰
نسخه چاپی

استقبال خریداران از روز سرخ فلزات گرانبها - تزریق بیش از هزار میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های طلا

بازار صندوق‌های طلا و سکه در جریان معاملات امروز، روزی سرخ‌پوش را تجربه کرد، اما اصرار خریداران حقیقی برای ورود به این بازار باعث شد با وجود اصلاح قیمت‌ها، حجم قابل‌توجهی از عرضه‌ها جذب شود و جریان ورود پول تازه‌ نفس به مسیر صعودی خود ادامه دهد.

به گزارش سایت طلا، امروز تمامی صندوق‌های طلا و سکه در بازه قیمتی صفر تا منفی ۲ درصد دادوستد شدند. با این حال، تعادل میان عرضه‌کنندگان و تقاضا به‌گونه‌ای رقم خورد که ارزش سفارش‌های خرید در پایان معاملات به ۶۶۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید، در حالی که سفارش‌های فروش روی عدد ۹۵ میلیارد تومان ایستاد.

نکته قابل‌توجه در بازار امروز، عزم جدی سرمایه‌گذاران حقیقی برای سنگرگیری در این بازار بود؛ به‌طوری‌که با وجود منفی بودن بازدهی صندوق‌های طلا و سکه، ۱۰۳۰ میلیارد تومان نقدینگی جدید راهی این صندوق‌ها شد تا ارزش کل معاملات این گروه در روز جاری به رقم چشمگیر ۱۴ هزار و ۱۸۲ میلیارد تومان بالغ شود.

سرنوشت متفاوت صندوق‌های نقره

در سوی دیگر بازار فلزات گرانبها، صندوق‌های نقره حال‌وهوای متفاوتی را تجربه کردند. در این گروه، ۹۴ درصد از صندوق‌ها در محدوده منفی یک تا منفی ۳ درصد و تنها ۶ درصد در محدوده صفر تا مثبت یک درصد معامله شدند.

بر خلاف طلا، تراز جریان پول در نقره منفی بود؛ به‌طوری‌که ارزش سفارش‌های فروش این صندوق‌ها به ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و سفارش‌های خرید به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید. در همین راستا، معامله‌گران حقیقی روز جاری ۱۱ میلیارد تومان سرمایه از صندوق‌های نقره خارج کردند تا ارزش کل معاملات این گروه نیز به ۷۹۸ میلیارد تومان برسد.

در بازار اوراق سلف استاندارد سکه مرکزی (با نماد «عسکه ۲»)، قیمت‌ها با رشد ملایم ۰.۲۲ درصدی مواجه شد و هر ورق به رقم ۲ میلیون و ۶۳۳ هزار و ۹۴۶ ریال رسید. حقیقی‌ها امروز هم‌زمان نقش برترین خریداران و فروشندگان این اوراق را ایفا کردند. مقایسه قیمت این اوراق با بهای فعلی سکه امامی در بازار آزاد نشان می‌دهد که ارزش «عسکه» همچنان بیش از ۲.۸ میلیون تومان پایین‌تر از قیمت سکه فیزیکی در بازار است؛ شکافی که همواره مورد توجه معامله‌گران آربیتراژی قرار دارد.

استقبال خریداران از روز سرخ فلزات گرانبها  - تزریق بیش از هزار میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های طلا
منبع:

طلا

شنبه 25 مهر 1405 ساعت 19:10

https://www.tgju.org/news/3943218

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

 

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید