کد خبر: 244884
۰
۰
نسخه چاپی

طبخ ۱۰ هزار پرس غذا در بقاع متبرکه در قالب طرح شمیم حسینی

حجت الاسلام محمد صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای تدبیر ریاست سازمان اوقاف مبنی بر اجرای نیت واقفین در زمینه عزاداری ماه محرم و با توجه به شیوع بیماری کرونا طرح شمیم حسینی با هدف تهیه و توزیع بسته‌های غذایی، طبخ غذای گرم و تهیه اقلام بهداشتی میان مجاورین بقاع متبرکه و مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار در دستور کار سازمان اوقاف قرار گرفت.

وی افزود: در همین راستا اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه نیز که همواره در عرصه خدمت رسانی به مردم خود را مسئول می‌داند، وارد عمل شد و عملکرد مطلوبی ارائه داد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه تصریح کرد: طبخ ۱۰ هزار پرس غذای گرم در بقاع متبرکه و توزیع آن در مناطق یاد شده، تهیه ۳۵۰۰ بسته بهداشتی و همچنین ۱۲۰ سبد غذایی از اقدامات این اداره کل در دهه اول ماه محرم است.

صالحی با بیان اینکه کار تهیه سبدهای غذایی تازه آغاز شده و ادامه دارد گفت: کار تهیه سبدهای غذایی آغاز شده و آمار دقیق و نهایی آن به زودی اعلام می‌شود.

منبع:مهر

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید