کد خبر: 291224
۰
۰
نسخه چاپی

اصلاح شبکه‌های فرسوده و کاهش هدررفت آب در خراسان جنوبی ضروری است

به گزارش اقتصادآینده نیوز، حمید ملانوری با بیان این مطلب در جریان بازدید از شرکت آب و فاضلاب استان خاطرنشان کرد: اصلاح شبکه‌ها با هدف کاهش هدررفت آب باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد و به طور جدی دنبال شود.

به گفته وی؛ میانگین ۳۵ درصدی هدررفت آب در مجموع شبکه‌های شهری و روستایی، عدد بسیار بالایی است.

وی متذکر شد: بر این اساس، یک سوم آب تولیدی استان از طریق شبکه‌های فرسوده هدر می‌رود که اصلاً در مقابل هزینه‌هایی که برای استحصال و بهداشتی کردن آب می‌شود، قابل قبول نیست.

استاندار ادامه داد: اگر این میزان آب به شبکه برگردد و در مدار مصرف قرار گیرد، کمک بزرگی به موضوع تأمین آب مورد نیاز استان می‌کند.

ملانوری خاطرنشان کرد: ما اگر به جای اینکه به دنبال منابع جدید باشیم، چاه حفر کنیم و با آزمون و خطا به منابع آبی شیرین دست یابیم، همین آب موجود را نگهداریم و درست مصرف کنیم، نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

وی شناسایی و حذف مصارف غیرمجاز را نیز یکی از راهکارهای مدیریت منابع آبی خواند و گفت: شرکت آب و فاضلاب می‌بایست با یک برنامه عملیاتی جامع، هر چه سریع‌تر نسبت به شناسایی و حذف این مصارف اقدام نماید.

به گفته وی؛ این موضوع در مناطقی که نیازهای آبی بیشتر است و آب موجود در شبکه در مصارفی نامتعارف هزینه می‌شود، برخوردهای قاطع‌تری را می‌طلبد.

استاندار ضمن تشکر از اقدامات شرکت آب و فاضلاب در مدیریت منابع موجود و برنامه ریزی هایی که برای تأمین آب مورد نیاز مردم در شرایط فعلی صورت گرفته، گفت: تأمین آب به ویژه آب شرب مورد نیاز مردم در این فصل گرم، امری بسیار مهم و ضروری است.

به گفته وی؛ با توجه به شرایط کرونایی موجود و ضرورت رعایت ضوابط بهداشتی، تأمین آب بهداشتی مورد نیاز مردم هم، از اهمیت بسزایی برخوردار می‌باشد.

استاندار با اشاره به تشکیل قرارگاه آب استان، تصریح نمود: با توجه به بارندگی‌های اندک سال زراعی جاری و کاهش محسوس سطح منابع آبی، مهمترین وظیفه قرارگاه آب، کمک به شرکت آب و فاضلاب استان در تأمین آب مورد نیاز مردم می‌باشد.

ملانوری تأکید کرد: تمام ظرفیت‌های موجود کلیه دستگاه‌های اجرایی، به منظور تأمین آب مورد نیاز مردم در اقصی نقاط استان در اختیار شرکت آب و فاضلاب قرار دارد تا این فصل را به خوبی پشت سر بگذاریم.

وی، تأمین آب را ضروری‌ترین نیاز برای ماندگاری جمعیت عنوان کرد و اظهار داشت: ما اگر نتوانیم آب مورد نیاز مردم را در اقصی نقاط استان به ویژه در روستاها و مناطق مرزی تأمین کنیم، نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که جمعیت در این مناطق ماندگار شوند.

به گفته وی؛ تأمین آب، عامل ماندگاری جمعیت، ایجاد اشتغال پایدار و مؤثر در رقم خوردن توسعه است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان نیز در ادامه از اقدامات این مجموعه در راستای مدیریت منابع آبی گفت و با تشریح برنامه‌های در دستور کار به این نکته تأکید نمود که همه هدف ما پایدار کردن آب شبکه‌ها و مجتمع‌ها در راستای آبرسانی به مناطق مختلف استان می‌باشد.

منبع: مهر

اقتصادآینده نیوز منتظر دریافت اخبار و پیام های هموطنان عزیز می باشد.

آپلود عکس

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید