کد خبر: 571064
۰
۰
نسخه چاپی

از چمن‌زنی تا رسیدگی به باغچه‌ها؛ تداوم تلاش برای طراوت و سرسبزی منطقه ۶ اهواز

نیروهای فضای سبز ناحیه یک انقلاب منطقه ۶ شهرداری اهواز با اجرای مجموعه‌ای از اقدامات نگهداشتی در بوستان‌ها و محدوده‌های شهری به پاکسازی، آبیاری، ساماندهی باغچه‌ها و رسیدگی به پوشش گیاهی پرداختند.

از چمن‌زنی تا رسیدگی به باغچه‌ها؛ تداوم تلاش برای طراوت و سرسبزی منطقه ۶ اهواز

به گزارش اقتصاد آینده نیوز؛ علی سواری مدیر منطقه ۶ گفت: نگهداشت مستمر فضای سبز و رسیدگی به بوستان‌ها و فضاهای عمومی از جمله اقداماتی است که با هدف حفظ طراوت محیط شهری و ارتقای کیفیت فضاهای مورد استفاده شهروندان در سطح منطقه دنبال می‌شود.

وی افزود: در همین راستا، نیروهای فضای سبز ناحیه یک انقلاب اقداماتی از جمله پاکسازی و کاغذ برداری، آبیاری پست‌ها و جمع‌آوری شاخه‌ها و ضایعات حاصل از هرس درختان و گیاهان را اجرا کردند.

سواری ادامه داد: عملیات پابیل‌ زنی در اطراف باکس‌های میدان انقلاب و پارک بهاران نیز ادامه یافت. همچنین چمن‌ زنی و حاشیه‌ زنی در پارک سازمانی، پارک آلاله و پارک شهید سبحانی انجام شد تا روند رسیدگی به پوشش گیاهی و ساماندهی فضای سبز این محدوده‌ها تداوم داشته باشد.

مدیر منطقه ۶ شهرداری اهواز خاطرنشان کرد: حفظ زیبایی و سرزندگی فضاهای عمومی مستلزم مراقبت و رسیدگی مستمر است و نیروهای فضای سبز با انجام فعالیت‌های روزانه، برای نگهداشت بوستان‌ها و بهبود جلوه‌های طبیعی محیط شهری تلاش می‌کنند.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید