
احمد مرادپور – اقتصاد آینده – آذربایجان شرقی ) : شهردار منطقه ۳ تبریز از اجرای عملیات احداث اتاقکهای آسانسور پل عابر پیاده مقابل سازمان بهزیستی در خیابان سلیمانخاطر خبر داد و گفت: کابینهای آسانسور این پل طی فردا نصب میشوند.
آرمان امینبخش با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای ارتقای ایمنی عبور و مرور شهروندان و تسهیل دسترسی به سازمان بهزیستی، مکانیزه کردن پل عابر پیاده محور سلیمانخاطر در دستور کار شهرداری منطقه ۳ قرار گرفته است.
وی افزود: در حال حاضر عملیات احداث اتاقکهای آسانسور این پل در حال اجراست و کابینهای پیشبینیشده نیز آماده نصب هستند که پس از تکمیل عملیات عمرانی، نصب آنها انجام خواهد شد.
وی با اشاره به موقعیت این پل در مقابل سازمان بهزیستی ادامه داد: مکانیزه شدن این پل گامی در راستای مناسبسازی معابر شهری و فراهم کردن شرایط بهتر برای تردد سالمندان، افراد دارای معلولیت و مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی است.
شهردار منطقه ۳ تبریز با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای عبور ایمن شهروندان گفت: احداث و تجهیز پلهای عابر پیاده به سیستمهای مکانیزه و اجرای طرحهای مناسبسازی، ضمن کاهش تداخل تردد عابران و خودروها، نقش مؤثری در ارتقای ایمنی و روانسازی عبور و مرور در معابر شهری دارد.


دیدگاه