خیرین مدرسه‌ساز سال گذشته بیش از ۲۸ هزار میلیارد تومان مشارکت کردند

خیرین مدرسه‌ساز سال گذشته بیش از ۲۸ هزار میلیارد تومان مشارکت کردند

احمد مرادپور – اقتصاد آینده – آذربایجان شرقی ) : علیرضا راشکی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در بیست‌وهشتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز که با حضور مسئولان و جمعی از خیرین در سالن آمفی‌تئاتر مجتمع فرهنگی و رفاهی پتروشیمی تبریز برگزار شد با قدردانی از مشارکت خیرین اظهار کرد: این میزان مشارکت با وجود مشکلات اقتصادی، نشان‌دهنده عزم جدی مردم برای توسعه آموزش و سرمایه‌گذاری در آینده کشور است.

وی افزود: تعهد ۲۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی خیرین در سال گذشته، زمینه آماده‌سازی و تحویل بیش از ۳۰۰ مدرسه در کشور را فراهم کرد و سهم ارزشمند خیرین آذربایجان شرقی از این حرکت ملی بیش از سه هزار میلیارد تومان بود.

وی با اشاره به نقش همدلی میان مردم استان‌های مختلف گفت: محبت و همراهی مردم آذربایجان با مردم سیستان و بلوچستان نشان می‌دهد فرهنگ نیکوکاری مرزهای جغرافیایی را پشت سر گذاشته و موجب تقویت پیوندهای ملی شده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در بخش دیگری از سخنان خود به مشوق‌های مالیاتی برای خیرین مدرسه‌ساز اشاره کرد و گفت: افرادی که برای ساخت کامل مدرسه اقدام می‌کنند، در صورت طی مراحل قانونی و تأیید هزینه‌ها، می‌توانند از ۵۰ درصد مبلغ هزینه‌شده به‌عنوان اعتبار مالیاتی استفاده کنند.

وی ادامه داد: این امکان برای خیرینی که در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام دولتی مشارکت می‌کنند نیز فراهم شده است؛ به‌طوری‌که در صورت تأمین هزینه تکمیل پروژه، معادل ۵۰ درصد مبلغ پرداختی، اعتبار مالیاتی به آنان تعلق می‌گیرد.

وی همچنین با معرفی سامانه «بساز مدرسه» اظهار کرد: این سامانه با هدف تسهیل مشارکت عمومی در مدرسه‌سازی راه‌اندازی شده و امکان مشارکت مردم در طرح‌هایی همچون ساخت مدرسه، احداث کلاس درس، تعمیر و تجهیز فضاهای آموزشی را فراهم کرده است.

راشکی در ادامه اضافه کرد: در این سامانه حتی امکان مشارکت با مبالغ ۱۰ هزار تومانی نیز وجود دارد و افراد می‌توانند متناسب با توان مالی خود در پروژه‌های مدرسه‌سازی سهیم شوند.

وی با اشاره به مشارکت دانش‌آموزان در این حرکت خیرخواهانه گفت: مشارکت بیش از یک‌هزار نفر در یکی از پروژه‌های معرفی‌شده در سامانه، نشان‌دهنده استقبال مردم و گسترش فرهنگ نیکوکاری در جامعه است.

وی تأکید کرد: اهمیت این مشارکت‌ها تنها به تأمین منابع مالی محدود نمی‌شود، بلکه دانش‌آموزان با حضور در چنین فعالیت‌هایی از همان دوران تحصیل، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و فرهنگ کمک به دیگران را می‌آموزند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در پایان با اشاره به شرایط کشور در سایه جنگ و ضرورت حفظ همبستگی ملی خاطرنشان کرد: حضور خیرین و سرمایه‌گذاری آنان برای آینده فرزندان ایران، نمادی از امید، مقاومت و اراده ملت برای ساختن آینده‌ای بهتر است.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید