کد خبر: 573054
۰
۰
نسخه چاپی

آغاز عملیات رنگ‌آمیزی جداول و نوسازی معابر در سطح منطقه دو اهواز

آغاز عملیات رنگ‌آمیزی جداول و نوسازی معابر در سطح منطقه دو اهواز

به گزارش اقتصاد آینده نیوز؛ عملیات رنگ‌آمیزی جداول و نوسازی آن‌ها در معابر سطح منطقه دو شهرداری اهواز با هدف ارتقای سیمای بصری شهر، بهبود جلوه‌های بصری معابر و ایجاد محیطی زیباتر و منظم‌ تر برای شهروندان آغاز شد.
این عملیات در راستای بهسازی و زیباسازی فضاهای شهری و افزایش کیفیت محیطی معابر، با تلاش نیروهای اجرایی شهرداری منطقه دو در حال انجام است.

میثم علی‌نژاد، مدیر منطقه دو شهرداری اهواز در این خصوص اظهار داشت: زیبا سازی و ساماندهی معابر شهری از جمله اولویت‌های مدیریت منطقه است و اجرای عملیات رنگ‌آمیزی و نوسازی جداول، علاوه بر ایجاد نظم و زیبایی بصری، نقش مؤثری در بهبود چهره شهر دارد. تلاش مجموعه شهرداری منطقه دو بر این است که با اجرای مستمر برنامه‌های عمرانی، خدماتی و زیباسازی، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای کیفیت محیط شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان بردارد.

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید